Ambassadeurs

NURSE OF THE YEAR

Julie

Ik vind het een enorme eer dat ik ambassadrice mag zijn van Nurse of the Year. Dankzij een ‘Echte Job’ leer ik het werk van een verpleegkundige pas echt kennen en zie ik in hoe zwaar onderbemand de zorgsector is. Als ik zie wat zorgverleners op zo’n korte tijd allemaal moeten doen, kan ik daar alleen maar heel veel respect voor hebben.

Herman

Ik vind het fantastisch om me in te zetten voor dit project. Normaal sta ik als acteur in de spotlights, maar deze keer zet ik de zorgverleners in het licht en krijgen ze de eer die ze verdienen.

Stef

Zorgen voor mensen in nood is het mooiste beroep van de wereld. Zelf werk ik al meer dan twintig jaar in de zorg, als verpleegkundige op de spoeddienst van ZNA Jan Palfijn. Ik vind Nurse of the Year een uitgelezen moment om aan de buitenwereld te tonen wat voor mooi beroep wij hebben. Ik zet me dan ook graag in als ambassadeur.

Conner

Met veel enthousiasme zet ik ook dit jaar mee de schouders onder de verkiezing van ‘Nurse of the Year’. Ons zorgpersoneel stond tijdens de coronacrisis dag in, dag uit voor iedereen klaar. Ook nu, na die crisis, blijft het cruciaal om verder te investeren in de gezondheidszorg en zo waardering te tonen voor hun harde werk. Ik wil daarom graag een oproep doen aan iedereen om de dag van zijn of haar favoriete verpleegkundige, zorgkundige of zorgteam te kleuren met een nominatie voor ‘Nurse of the Year.