Nurse of the year

Onze ambassadeurs

BEKENDE GEZICHTEN MET EEN HART VOOR DE ZORG

Het initiatief van Nurse of the Year krijgt de volle steun van verschillende ambassadeurs met een grote affiniteit voor de zorg. Zo staan zanger Joris van Rossem (Metejoor), acteurs Herman Verbruggen en Stef Vanlee en politicus Conner Rousseau graag hun plaats in de spotlight af aan alle zorgverleners, omdat ze het meer dan ooit verdienen! Bekijk hieronder hun getuigenissen:

Joris Van Rossem (Metejoor)

Ambassadeur

Ik ben heel vereerd dat ik ambassadeur van Nurse of the Year mag zijn en mijn schouders mag zetten onder dit mooi project. Ik heb veel bewondering voor al die hardwerkende mensen die elke dag het allerbeste van zichzelf geven om elke patiënt het zo comfortabel mogelijk te maken. Ze zijn dan ook 1 op een miljoen!

Stef Vanlee

Ambassadeur

Ik werk zelf al meer dan twintig jaar in de zorg, als verpleegkundige op de spoedafdeling van ZNA Jan Palfijn te Merksem. Ik vind Nurse of the Year een uitgelezen moment om letterlijk en figuurlijk de rode loper uit te rollen voor ons mooie beroep. Ik zet me dan ook graag in als ambassadeur.

Conner Rousseau

Ambassadeur

De coronacrisis maakte opnieuw pijnlijk duidelijk hoe belangrijk investeringen in de zorg zijn. Zowel in  wie zorg nodig heeft als in  wie zorg toedient. Hoe belangrijk kwaliteitsvolle en betaalbare dienstverlening is. Hoe belangrijk waardering is voor iedereen die elke dag keihard werkt in de zorgsector. Prachtige initiatieven als deze wil ik dan ook graag ondersteunen. Een warme oproep aan iedereen om zijn/haar favoriete zorgheld hun moment of fame te schenken. Want ze zijn het meer dan waard!

Herman Verbruggen

Ambassadeur

Ik vind het fantastisch om me in te zetten voor dit project. Normaal sta ik als acteur in de spotlights, maar deze keer zet ik de zorgverleners in het licht en krijgen ze de eer die ze verdienen.

WELKE VERPLEEGKUNDIGE WELKE ZORGKUNDIGE WELK ZORGTEAM IS JOUW 1 OP EEN MILJOEN?

Speciaal voor de 5e editie van Nurse of the Year, maakte Metejoor een een herwerking van het prachtige nummer ‘1 op een miljoen’.

Een song speciaal bedoeld voor alle zorgverleners met een boodschap die perfect bij Nurse of the Year past! Welke verpleegkundige, zorgkundige of zorgteam is jouw 1 op een miljoen?

Beluister de song hieronder!

De stemfase is afgelopen. Je kan geen stem meer uitbrengen

Wens je graag op de hoogte te blijven van de finale?